Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино вярва, че отборът му има

...
Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино вярва, че отборът му има
Коментари Харесай

Почетино: Нямаме какво да губим срещу Аякс

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино има вяра, че тимът му има сили да навакса пасива от първия мач и да в профил Аякс на полуфиналите в Шампионска лига. Тотнъм загуби вкъщи с 0:1 в първия мач преди седмица, само че Почетино посъветва своите играчи да не мислят за изоставането в резултата, а да се насладят на момента от опцията да играя на полуфинал в най-престижния шампионат.

"Аякс изигра извънредно мощни първи 30 минути в Лондон. Аякс е надарен тим със мощни играчи и доста добър треньор. Заслужиха си изцяло класирането за тази фаза на шампионата. Негативният резултат от първия мач въздейства и нашата задача е много комплицирана, само че още нищо не е решено. Знаем, че би трябвало да победим и ще опитаме да покажем най-хубавия си футбол. Няма какво да губим и се надявам момчетата да се любуват на момента. Очаква ни зрелищен мач ", разяснява Почетино.

"Преди пет години задачата беше да заличим разликата с топ 4 в Англия. После - да се класираме в Шампионска лига, а по-късно да преодолеем груповата фаза. А ето в този момент, играем полуфинал. Никой не е очаквал от нас да достигнем до тази фаза на шампионата ", сподели още Почетино.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР