Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо се оплака, че отношението към

...
Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо се оплака, че отношението към
Коментари Харесай

Моуриньо се оплака: Отношението към мен е различно

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо се оплака, че отношението към него е друго спрямо другите треньори. Според него рецензиите са по-големи, когато става дума за негови решения.

" Хората ме гледат с разнообразни очи. Знам, че от мен чакат неща, които не чакат от доста други. Не чета доста от мненията, само че с някои въпроси получават такова чувство ", показа португалецът.

" Например, оня ден първият въпрос след мача с Нюкасъл беше за какво съм оставил избран състезател на пейката. Когато някой не играе при другите треньори, това не е проблем. Те вършат ротации, взимат решения, оставят невероятни играчи на аварийна пейка и всеки усеща, че това е работата им ", добави той.

Моуриньо има вяра, че тимът е на верния път и скоро ще бори за оценки. Той показа, че вижда прилики сред началото му в Порто и това в Тотнъм. " Ние проучваме нещата в клуба и знаем, че вършим отлична работа. Мога да го сравня малко с престоя ми в Порто. Когато дойдох през януари 2002, половината сезон беше доста сложен, само че беше значимо за подготовката ни за идващия сезон. Това върша сега, групирам познания и опит в клуба, с цел да се подотвя за това, което ни чака ", изясни Жозе.

Специалистът разяснява и упованията си от летния трансферен прозорец: " При естествени условия е елементарно да се види, че Тотнъм би бил в топ 4. Нека забележим какво ще създадат другите. Не става въпрос единствено да проучваме себе си, само че би трябвало да сме реалисти и да проучваме и противниците ни. Доволен съм състава, само че се надявам да създадем някои дребни неща, с цел да се подобрим и да станем по-силни, по-адаптирани към метода ми на мислене ".
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР