Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте разкри, че , който направи

...
Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте разкри, че , който направи
Коментари Харесай

Конте: Дори да е с един крак, Кейн ще играе

Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте разкри, че, който направи ослепителен мач при успеха над първенеца в неделя, ще играе на следващия ден против, макар че е имал болки в гърба. Италианецът добави, че може да предприеме някои ротации поради това, че към този момент има по-голям избор след идването на и.

" Хари получи удар в гърба, само че би трябвало да играе. Дори в случай че е с един крайник, би трябвало да играе. Хари знае доста добре какъв брой е значим за тима. Скип и Танганга се възвръщат, само че не са подготвени за мача с Бърнли. не тренира през вчерашния ден. Ще забележим през днешния ден.

С Кулушевски и Бентанкур съставът е по-завършен, в сравнение с преди. Сега мога да върша ротации и да давам отмора на някои от играчите. Халфовете да вземем за пример се показаха фантастично против Манчестър Сити. Положиха висши старания и в този момент би трябвало да забележим дали са се възстановили добре, или ще би трябвало да създадем някои ротации, тъй като в идващите дни предстоят доста мачове.

Когато споделям, че изпитвам приятност да работя в Тотнъм, имаме поради това, че виждам доста предпочитание в тези играчи да работят, да се развиват и да получават футболни познания. Не съм сигурен, че във всеки тим обстановката е такава. Понякога играчите не желаят да те следват, само че от време на време се случва. Тази група демонстрира огромно предпочитание за развиване. Обичам да работя с тях. Идвам на подготвителното игрище с усмивка, тъй като знам, че ще прекарам два-три часа в работа с хора, които желаят да се усъвършенстват “, съобщи Конте.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР