Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте подчерта, че е много щастлив

...
Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте подчерта, че е много щастлив
Коментари Харесай

Конте: Много съм щастлив да видя Кристиан да играе футбол отново

Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте акцентира, че е доста благополучен от завръщането на датския национал Кристиан Ериксен в професионалния футбол. Двамата работиха дружно 18 месеца в Интер преди Конте да напусне клуба в края на предишния сезон.

" Много съм благополучен да видя Кристиан да играе футбол още веднъж, тъй като да не забравяме, че това, което се случи през юни, беше извънредно ", сподели той във връзка сърдечния арест, който претърпя датчанинът по време на Европейското състезание по футбол.

" Страдахме доста за него, за фамилията му. Имах опция да го видя, когато той пристигна в Брентфорд, и приказвах с него. Става дума не просто за значим състезател, а най-много за страховит човек. Пожелавам на него и фамилията му всичко най-хубаво в този момент и в бъдеще. За мен ще е наслаждение да го срещна и на мача с Брентфорд ", съобщи Конте преди утрешното посещение на Тотнъм от 34-ия кръг на Висшата лига.

" Това, което се случи, е необикновено, а да го видя още веднъж да играе футбол ме прави в действителност благополучен, тъй като знам, че това е животът му. Чудесно е, че той има тази опция, тъй като в този момент със фамилията му се върнаха към естествения живот ", добави италианският експерт.
 Кристиан Ериксен се завръща на злощастния
Кристиан Ериксен се завръща на злощастния " Паркен " като капитан на Дания

Това ще бъде прочувствен миг за Ериксен
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР