Мениджърът на Тотнъм - Антонио Конте, коментира в подчертано минорен

...
Мениджърът на Тотнъм - Антонио Конте, коментира в подчертано минорен
Коментари Харесай

Конте намекна, че може и да го освободят предсрочно след отпадането от Шампионската лига

Мениджърът на Тотнъм - Антонио Конте, разяснява в очебийно минорен звук отпадането на “шпорите ” от Шампионската лига след нулевото тъждество в мача реванш вкъщи против Милан. Италианският експерт даже загатна за възможна разлъка с лондончани преди да изтече контракта му.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
„ Уважавам контракта, който съм подписал. В края на сезона ще седнем и ще преценим обстановката с клуба… Но нищо не се знае, клубът може да желае да се отърве от мен по-рано. Може управлението имаше по-големи упования “, разяснява Конте, представен от Football Italia.

Конте е отпред на Тотнъм от 2021 година, а договорът му изтича тази година. Преди това треньорът е бил отпред на Интер, Челси, Ювентус, както и е бил народен селекционер на Италия.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР