Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте изрази разочарованието си след равенството

...
Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте изрази разочарованието си след равенството
Коментари Харесай

Конте: Пропуснахме добра възможност, трябва да се подобрим

Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте изрази разочарованието си след равенството не неговия отбор със Саутхемптън в мач от Висшата лига. "Шпорите " играха с човек повече в огромна част от дуела на "Сейнт Мерис ", само че в последна сметка дуелът приключи 1:1, като по този метод италианският експерт се трансформира в първия треньор в историята на Тотнъм, който не позволява проваляне в първите си седем мача за състезание (4 победи и 3 равенства).

"Имам доста високи стандарти, тъй като съм привикнал да се боря за титли и да спечелвам. Затова съм доста отчаян, когато не печелим. Наясно съм в каква обстановка сме. Трябва да работим доста и няма да ни е елементарно да се борим за нещо този сезон. Трябва да подобрим доста неща. Това бе една пропусната опция. Когато има такава обстановка, би трябвало да се възползваме от нея и да вземем трите точки ", разяснява Конте след дуела.

След това тъждество Тотнъм заема шесто място в класирането с 30 точки, пет по-малко от четвъртия Арсенал, който е изиграл два мача повече.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР