Мениджърът на Нюкасъл Еди Хау заяви, че амбицията на клуба

...
Мениджърът на Нюкасъл Еди Хау заяви, че амбицията на клуба
Коментари Харесай

Еди Хау: Искам Нюкасъл да бъде като Манчестър Юнайтед

Мениджърът на Нюкасъл Еди Хау съобщи, че упоритостта на клуба е да стане световен колос по сходство на Манчестър Юнайтед преди конфликта сред двата отбора във Висшата лига тази неделя. " Свраките " се развиват във възходяща линия, откакто бяха купени от саудитски фонд, като влизат в мача единствено на една точка зад " алените дяволи " в класирането.

" Не обичам да поставям таван пред опциите на играчи и клубове. Целта на клуба и голямата упоритост е световният бранд и световният възторг за Нюкасъл да порастват. Ако успеем да реализираме триумфи, от ден на ден хора по света ще ни поддържат. Така самичък се слагам под огромно напрежение, само че това е предизвикването пред мен и клуба. Кой знае по какъв начин ще наподобяват нещата след 20 или 30 години ", разяснява Хау преди гостуването на " Олд Трафорд ".

Треньорът на Нюкасъл разяснява и представянето на новото попълнение Бруно Гимараеш, който означи два гола против Брентфорд в последния кръг. " Честно казано, когато го взехме, не чакахме, че той ще способства и с голове. Не сме имали упоритост да го направи състезател, който бележи повече, това се случи естествено, просто тъй като той е доста добър футболист. Надявам се да вкарва още ", сподели Хау.

Манчестър Юнайтед приема Нюкасъл в неделя от 16:00 часа българско време.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР