Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер опита да опровергае

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер опита да опровергае
Коментари Харесай

Солскяер отрече и за Погба, и за Холанд

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер опита да опровергае двете огромни вести от тази заран, свързани с клуба от " Олд Трафорд ". Норвежецът отхвърли изрично, че Пол Погба ще бъде продаден през януари, а също така съобщи, че през днешния ден няма да се среща с Ерлинг Холанд, за който се твърди, че идва в Манчестър за финални договаряния.  В Юнайтед към този момент се убедили, че Погба е изиграл последния си мач за клуба

" Пол няма да бъде продаден през януари. Когато се върне, ще играе добре, с усмивка на лицето. Ще направи това, което направи преди година, когато пристигнах тук. Той беше приказен, когато играеше. Знаем, че имаме един от най-хубавите футболисти в света. Пол има потребност от време, с цел да бъде изцяло подготвен, само че когато това стане, ще направи разликата за нас. Той би трябвало да бъде подготвен на 100%. Не мога да поемам никакъв риск, който би довел до възобновяване на травмата му ", съобщи Солскяер.

Относно слуховете за Ерлинг Холанд, мениджърът на Юнайтед съобщи следното: " Честно казано, не мисля, че Ерлинг пътува насам, най-малко не поради мен. Много пъти съм казвал, че не мога да разясня играчи на други тимове. През цялото време има доста спекулации. Това е неизменима част от цялата работа. Може да летиш за всевъзможни места от Ставангер (б.ред. съгласно информациите от тази заран полетът на Холанд е от Ставангер за Манчестър). Той е във почивка, тъй че може да върви където си изиска ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР