Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо упрекна феновете на клуба

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо упрекна феновете на клуба
Коментари Харесай

Специалния намери за какво да се разсърди на феновете

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо укори почитателите на клуба за отношението им към младия гений Скот Мактоминей при успеха над Ливърпул с 2:1 във Висшата лига. Специалния не беше по никакъв начин благополучен от освиркванията към младока, който съгласно него „ постоянно взимаше правилните решения”.

Моуриньо: Няма по-хубаво от успеха

21-годишният състезател започва като сътрудник на Неманя Матич в сърцето на халфовата линия, откакто стана ясно, че Пол Погба няма да е разполагаем. Моуриньо употребява нестихващото предпочитание на последователите да гледат Маркъс Рашфорд измежду титулярите, с цел да им направи забележка.

„ Феновете могат да вършат каквото си решат”, разяснява португалецът по отношение на тематиката „ Рашфорд”. „ Изобщо не съм се разсърдил на тяхната реакция. Бях неудовлетворен от реакцията им против Скот Мактоминей, момче на 21 години, което непрекъснато взимаше правилните решения, а те желаеха от него да прави неверните избори, когато се касаеше за накъсването интензивността на срещата.”

„ Това беше отлично решение, а почитателите реагираха против момчето. Това беше неприятно. Така все едно реагират против мен”, добави Моуриньо.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР