Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо се изказа доста любопитно

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо се изказа доста любопитно
Коментари Харесай

Моуриньо: Няма време за драма

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо се изрече много любопитно след отпадането на тима от Севиля на осминафиналната фаза на Шампионската лига. Той сподели, че няма смисъл да се прави драма от отпадането на отбора. Освен това отбрани своите футболисти.

„ Първият гол, който Севиля означи бе доста значим. Не единствено поради резултата от първия мач, само че и поради профила на мача. Ние се опитахме да бъдем нападателни и да играем интензивно от първата минута. Ние не успяхме да вкараме, а това разреши на Севиля да задържа топката и да управлява мача добре. Ние имахме положителни благоприятни условия да вкараме, само че те ни вкара един гол и от този миг всичко се промени. Станахме доста по-емоционални на терена. Вторият гол направи задачата ни невъзможна “, разяснява Моуриньо.

„ Имахме положителни интервали. Нямахме добър надзор на мача, само че не мога да кажа нищо неприятно за моите футболисти и за метода, по който те се показаха “, добави португалецът.

„ Поздравявам Севиля и им поисквам триумф на четвъртфиналите на Шампионска лига “, продължи мениджърът на Манчестър Юнайтед.

„ Това е футболът. Ние загубихме, само че на следващия ден е различен ден и в събота ни следва различен мач. Аз съм признателен на футболистите. Те не скриха своето отчаяние. Ние нямаме време за драма “, сподели още Жозе Моуриньо.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР