Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо похвали Антони Марсиал и

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо похвали Антони Марсиал и
Коментари Харесай

Моуриньо хвали Марсиал и Лукаку след разгрома над ЦСКА

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо похвали Антони Марсиал и Ромелу Лукаку за представянето им в мача с ЦСКА (Москва) (4:1) в Шампионската лига. Двамата означиха три от четирите гола във вратата на съветския отбор.

“Смятам, че мачът пасна на качествата на Марсиал, а и той добре се адаптиа към играта. Той имаше много независимост и сериозна поддръжка, тъй че съм удовлетворен. Да отбележиш гол постоянно е значимо, без значение дали е от дузпа, само че и като цяло той бе доста потребен за тима. Жалко, че не можа да издържи цялостни 90 минути, тъй като бях подготвен да го оставя на терена до края на мача”, съобщи Моуриньо.

“Ние започнахме мощно и считам, че с това изненадахме противника. С тази настройка взехме решение небрежно мача. ЦСКА не сподели най-хубавата си игра, само че причина за това е нашето ужасно представяне”, добави Специалния.

“Лукаку се оправя чудесно досега. Показателите му са невероятни. Знаех че той е страховит футболист. Той може да вкарва доста голове, а когато е заобиколен от толкоз доста класни играчи, това става даже още по-лесно. Трябва да призная, че досега той бележи доста значими попадения в съвсем всеки мач”, показа още португалецът.

“За мен е значимо, че след два изиграни мача имаме шест точки и се намираме в добра позиция за продължение напред. Остават ни още четири дуела, само че този мощен старт ни слага в отлична позиция. В края бе обикновено домакините да играят за достойнството си и да опитат да вкарат гол, а и ние си поотпуснахме. Имахме още няколко положителни положения, само че отпущането бе предстоящо, той като ни следва значим мач в събота. Ливърпул имаше шанс да играе във вторник и неделя, до момента в който нашата стратегия е в сряда и събота в три часа. Така че отпущането бе нормално”, счита Моу.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР