Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо остави за малко треньорството

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо остави за малко треньорството
Коментари Харесай

Моуриньо сложи ръкавиците, не хвана нито една дузпа


Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо остави за малко треньорството настрани и постави вратарските ръкавици. 

Той записа няколко минути като пазач за единия от отборите в благотворителния мач за потърпевшите в огромния пожар в " Гренфел тауър " в Лондон.



На 14 юни 24-етажната постройка беше обхваната от пламъци, вследствие на което живота си изгубиха над 80 души, а доста други бяха ранени.

Мачът през днешния ден се игра на намиращия се на към миля от мястото на случая стадион на Куинс Парк Рейнджърс " Лофтъс Роуд ".

Съперници бяха съставите на Лес Фърдинанд и на Алън Шиърър, като в тях с изключение на някогашни и сегашни играчи имаше и редица известни персони.

Участие в дуела взеха актьорите Деймиън Люис, Лий Мак, Йън Глен, играещ сър Джора Мормон в епоса " Игра на тронове ", лекоатлетът Мо Фара, който бе определен за състезател на мача, музикантът Крис Едуардс от група " Kasabian ". На терена се появиха още пожарникари и четирима от оживелите поданици.

Моуриньо застана на вратата на тима на Шиърър и позволи един гол в постоянното време - за 2:2, с което се стигна до дузпи. При тях Жозе вкара един от изстрелите от бялата точка, само че пък не съумя да избави нито един от петте в ролята си на пазач и отборът му загуби с 3:5.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР