Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо направи поредното си екстравагантно

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо направи поредното си екстравагантно
Коментари Харесай

Моуриньо: Споко, няма да изпаднем

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо направи следващото си екстравагантно изявление. Той излезе забавен разбор на дербито с Ман Сити, което първенците завоюваха безапелационно с 3:1. " Червените дяволи " нанесоха единствено един прецизен удар в мача и той бе от дузпата, посредством която понижиха резултата. Юнайтед към този момент е на 12 точки от първото място, като тъкмо толкоз ги разделят и от зоната на изпадащите.

" Мисля, че няма да изпаднем. Има огромни разлики в метода, по който проучваме мача. Може да се опрете на статистиката. Това вършат хората, които не схващат футбола. Те го проучват посредством статистиката. Аз не се интересувам от нея. Аз се позовавам на това, което съм видял и почувствал в мача, а той беше неуреден най-малко до 80-ата минута. Представянето на моя отбор не бе неприятно, а бе показване на грешките. Направихме такива и бяхме осъдени, само че самото показване, духа, сплотеността, вярата, борбата до самия края са неща, които градим и няма да загубим поради едно проваляне ", съобщи Моуриньо.

" Ние имахме три гостувания за една седмица, като в този число беше и супер сложния мач на извънредно равнище против Ювентус. Изправихме се против тим, който имаше два другарски мача вкъщи против Саутхамптън и Шахтьор. Физическата и психическата отмалялост водят до неточности ", добави португалецът.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР