Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг заяви, че бъдещето

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг заяви, че бъдещето
Коментари Харесай

Ерик тен Хаг засипа с похвали Джейдън Санчо

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг съобщи, че бъдещето на нападателя Джейдън Санчо е в неговите " лични ръце ", откакто призна, че националът на Англия е минал през сложен интервал, преди да възвърне голмайсторската си форма против Лийдс Юнайтед в сряда в срещата от британската футболна Висша лига.

Първото попадение на Санчо от септември насам донесе на " Червените дяволи " тъждество 2:2 на " Олд Трафорд " против " белите ", откакто домакините изоставаха с 0:2 до 62-ата минута.
 Манчестър Юнайтед и Лийдс приключиха 2:2 в мач от Висшата лига
Манчестър Юнайтед възкръсна във " Войната на розите ", само че стигна единствено до точка против Лийдс

След равенството Манчестър Юнайтед резервира третото си място

22-годишният полузащитник игра едвам за повторно след дълготрайно неявяване поради проблеми с физическото и психическото си положение, само че с изравнителното попадение сподели, че към момента може да бъде от основно значение за отбора от Манчестър през този сезон.

" Щастлив съм, че той върви в вярната посока. Надявам се, че ще успее да резервира положителното си игрово движение. Сигурен съм, че това ще го стабилизира и стимулира още повече. Санчо е страховит футболист и в случай че успее да си върне положителната форма, ще бъде брилянтен за нас ", разгласи Тен Хаг.
 Тен Хаг за обвиняванията против Манчестър Сити: Не съм тук, с цел да разисквам финансовите правила
Тен Хаг за обвиняванията против Манчестър Сити: Не съм тук, с цел да разисквам финансовите правила

Аз съм футболен управител, разяснява той

" Разполагаме с тим, който може да играе в противниковата половина и това се харесва на Санчо. Той умее да се оправя добре, когато има дребни свободни пространства. Чувства се в свои води и в случай че изиска, може да играе доста добре. Чудесно е, че футболист като него е в нашия тим.

Наясно съм, че минава през сложен интервал. Той има както моята поддръжка, по този начин и тази на управлението, треньорите и съотборниците си. Накрая обаче самичък би трябвало да си повярва ", добави наставникът.

Ерик загар Хаг е отчаян, че тимът му не е съумял да удължи положителната си серия от домашен победи до 14 мача във всички надпревари.

" Със смесени усеща съм. Ако губим с два гола, може би не е вярно да съм отчаян. Когато излязохме против съперниците си, създадохме доста положителни положения и трябваше да спечелим този мач. Ако, обаче, стартираме всяко полувреме по метода, по който го направихме в този дуел, това е недопустимо ", приключи експертът.
 Разкриха трите
Разкриха трите " златни правила " на Тен Хаг, с които нидерландецът възроди Манчестър Юнайтед

Вижте какво сподели бразилският халф Фред
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР