Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг за пореден път

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг за пореден път
Коментари Харесай

Тен Хаг отново заяви, че чака нападател

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг за следващ път удостовери, че “червените дяволи ” ще търсят подобаващи попълнения в атакуващ проект, само че и съобщи, че ще би трябвало да се съобрази с критериите на клуба.  

В последните дни медиите в Англия са безапелационни, че на “Олд Трафорд ” са склонни да притеглят единствено футболисти чартърен, защото през лятото трансферният бюджет бе надхвърлен и бяха изхарчени към 240 милиона евро. Освен това клубът е разгласен за продажда от притежателите семейство Глейзър и те не желаят да влагат спомагателни средства, откакто има възможност скоро да не са част от " алените дяволи ".  

“Смятам, че имаме тим и играчи, които дават отговор на критериите ни. Но с всички идни мачове и тежката конкуренция във всички съревнования, а ние желаеме да бъдем във всички тях и да печелим титли, имаме потребност от нови играчи в офанзива. Имаме потребност от численост, само че също по този начин имаме потребност от положителни играчи, освен от численост, а от качество. Нуждаем се от конкуренция и разнообразни тактически избори. Търсим верният състезател за нашия тим и той би трябвало да дава отговор на избрани финансови критерии, ” съобщи нидерландецът.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР