Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг отново коментира темата

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг отново коментира темата
Коментари Харесай

Тен Хаг: Роналдо видя се, че не може да пропуска предсезонната подготовка

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг още веднъж разяснява тематиката за Кристиано Роналдо, който от началото на сезона не е титуляр в Премиър лийг и получава повече шансове единствено в Лига Европа.

“Искам да го поддържам допустимо най-вече. Ние обаче имаме избрани условия към играчите и чакаме избрани неща за дадени позиции. Стремя се да извлека най-хубавото от Кристиано. Вече той е в по-добра форма и съм удовлетворен. В началото обаче нещата не стояха по този начин, тъй като физическото му положение не беше на висота. За следващ път се потвърди, че никой не може да си разрешава да пропуща предсезонната подготовка ”, съобщи Тен Хаг.

През миналия уикенд Антони Марсиал получи контузия и няма да е разполагаем за срешата с Омония (Никозия) от Лига Европа в четвъртък вечер. Това “отваря вратата ” на Роналдо за място в стартовите 11.

Наставникът беше безапелационен, че задачата пред отбора му е да завоюва групата си, където към този момент е втори.

“Това са евротурнири, мъчно е, само че ние желаеме да сме №1 в групата. Още преди паузата споделих това на момчетата. Целта ни е да спечелим всички останали срещи, тъй като се опитваме да избегнем втората позиция ”, изясни нидерландецът.

От този сезон единствено първият в групата се класира непосредствено за 1/8-финате, а вторият ще би трябвало да изиграе още един кръг на директни елиминации.

Аут поради контузии са още капитанът Хари Магуайър, Дони ван де Беек и Аарън Уан-Бисака.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР