Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг каза, че футболистите

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг каза, че футболистите
Коментари Харесай

Тен Хаг: Не всеки издържа на напрежението в Юнайтед

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг сподели, че футболистите му би трябвало да имат убеденост във опциите си, като се имат поради големите упования към тима, който е двадесетократен първенец на Англия, заяви Ройтерс.

Според информация от английските медии крилото Джейдън Санчо е напът да се върне в Борусия Дортмунд чартърен, като той евентуално ще се причисли към листата на скъпо струващите играчи, които не оправдават очакванията на " Олд Трафорд ".

23-годишният футболист мина в Манчестър Юнайтес от Бундеслигата с трансфер за 85 милиона евро през август 2021, като подписа петгодишен контракт, само че не съумя да се наложи като корав титуляр, а по-късно имаше и дисциплинарни проблеми с Тен Хаг.

Сънародникът на Тен Хаг Дони ван де Беек също ще играе чартърен в Бундеслигата, като мина в Айнтрахт Франкфурт по-рано през януари.

" За играчите постоянно е значимо каква убеденост имат във опциите си. Но мога да ви каже едно нещо - във Висшата лига е мъчно, в Манчестър Юнайтед е още по-трудно, в сравнение с във всеки различен тим, тъй като тук напрежението постоянно е огромно. Трябва да свикнат с това. Но в случай че си убеден в себе си, това е най-хубавото предизвикателство и това е най-хубавият клуб, в който можеш да бъдеш като състезател. Зависи от всеки футболист, от характера му и личността ", сподели още нидерландският експерт.

Манчестър Юнайтед, който е на осмо място в класирането на Висшата лига, ще играе против Уиган Атлетик в третия кръг за ФА Къп в понеделник.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР