Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола скъса от похвали Челси

...
Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола скъса от похвали Челси
Коментари Харесай

Гуардиола скъса от похвали Челси и предупреди за травмата на Агуеро

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола скъса от похвали Челси след успеха на неговия отбор с 2:1 над лондончани. Пеп призна качеството в играта на „ сините”, а също по този начин предизвести, че е прекомерно евентуално контузията на Серхио Агуеро да е неприятна.

„ Това беше огромен мач против огромен съперник. Челси постоянно са били мощни в последните 20 години. Щом бяха в най-хубавите си моменти, ние вкарахме посредством Кевин де Бройне, а по-късно пропуснахме доста шансове. Челси са експерти в „ прочита” на пасовете, а ние имахме грижи с Уилиан и Тами Ейбрахам. Постигнахме доста значима победа”, стартира Пеп.

Сити скапе победната серия на "младата гражданска война " на Челси и пое въздух

„ Те са доста положителни, превъзходен тим – това е Челси. Футболът е подобен. Много тимове са с млади мениджъри, които имат дух и няма какво да губят. Затова футболът е крепък. Челси играе необикновено добър футбол”, продължи с възхвалите Гуардиола.

„ Надявам се на Серхио Агуеро да му няма нищо, само че ще разберем на следващия ден. Първите индикации не са положителни и мисля, че е мускулна травма”, приключи Гуардиола.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР