Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола ще изчака утрешната тренировка

...
Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола ще изчака утрешната тренировка
Коментари Харесай

Гуардиола за последния мач в Премиър лийг и финалите с Манчестър Юнайтед и Интер

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола ще изчака утрешната подготовка на тима, с цел да вземе решение на кои играчи ще може да разчита в дуела с Брентфорд, който е финален за първенците през този сезон в Премиър лийг. Цели седем футболисти са под въпрос, само че испанският експерт твърди, че ще заложи на допустимо най-силния състав, тъй като не желае тимът да губи темп преди финалите с Манчестър Юнайтед и Интер.

„ Брентфорд още веднъж направи впечатляващ сезон. Много е мъчно да се играе против тях. Ще излезем в този мач оптимално мощен състава. Ако играчите, които са под въпрос, са подготвени, ще бъдат селектирани. Някои от тях са по-добре. Утре имаме подготовка и ще решим. Трябва да поддържаме ритъма. Никой не е твърдо навън. Шансовете на някои са 50/50.

Мога да кажа, че предходната седмица видях малко от Интер, само че през тази седмица не съм ги гледал. Сега съм фокусиран повече върху Юнайтед. Гледах мача им с Челси и започнах да проверявам какво са създали преди този момент.

Имам проект за финала с Юнайтед, както и за този с Интер. Подготовката за двата мача е друга. Трябва да видя с какъв брой и кои играчи ще разполагам. Останах впечатлен, откакто видях през вчерашния ден Юнайтед. Трябва да подготвим по допустимо най-хубавия метод.

Знаем в каква обстановка се намираме. Това се случва един път в живота – да си спечелил Премиър лийг три кръга преди края и да ти остават два финала. Трябва да се отпуснем, да се насладим и да дадем всичко от себе си. Никой не може да е сигурен, че това ще ни се случи още веднъж ", съобщи Гуардиола на днешната си конференция. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР