Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола прие философски равенството с

...
Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола прие философски равенството с
Коментари Харесай

Гуардиола: Печелим последния мач и сме шампиони

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола одобри метафизичен равенството с (2:2). Това обърка проектите на " Гражданите " в борбата за купата, само че те остават любимец за трофея, защото завоюват ли последния си мач против, ще бъдат първенци.

" Вече ще спрат мненията за головата разлика с Ливърпул. Трябва да спечелим последния мач и сме първенци. Ако не спечелим, Ливърпул ще е първенец. Мога да ви уверя едно нещо, след една седмица стадионът ни ще бъде разпродаден и ще дадем живота си в тези 95 минути. Същото се отнася и за Ливърпул. Голяма привилегия е, че имаме шанса да спечелим един мач пред нашите почитатели и да станем първенци. Нямам самообладание. Сега ще си починем ден или два, с цел да се изключим душевен, а по-късно три или четири дни ще упражняваме, с цел да се подготвим за мача с Астън Вила ", съобщи Гуардиола.

Любопитното е, че след седмица се навършват 10 години от трагично извоюваната първа купа в новата епоха за Сити с късния гол на Серхио Агуеро. Наставникът обаче не желае сходни съпоставения.

" Не, апелирам ви, не в този момент. Онзи миг принадлежи на Серхио Агуеро, Роберто Манчини и всички играчи, които бяха там. Единственото общо е, че още веднъж всичко е в нашите ръце. Ще бъде мъчно, тъй като ще би трябвало да податлив страстите си и да проучваме какво трябав да създадем, с цел да победим Астън Вила. Ще дадем всичко от себе си в идните 95 минути ", сподели още испанецът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР