Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола похвали своите играчи въпреки

...
Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола похвали своите играчи въпреки
Коментари Харесай

Гуардиола след загубата в дербито: Играхме добре

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола похвали своите играчи макар загубата с 0:2 в дербито с Манчестър Юнайтед. Според него отборът му се е показал добре на “Олд Трафорд” и може да съжалява, че не си потегли с по-добър резултат.
“Играхме добре, само че ни липсваше нещо в последната третина. Второто полувреме стояхме по-добре и като цяло съм удовлетворен от представянето ни. Играхме нашата си игра - опитвахме да пресираме и да се пазиме добре. Показахме това, което можем в това тежко посещение. Съперникът единствено чакаше и пращаше дълги топки към Даниел Джеймс и Антони Марсиал за контраатаки. Ние играхме нашата си игра, само че за жалост допуснахме гол. Те единствено чакаха да сгрешим”, съобщи Гуардиола.

“Играхме добре. Допуснахме гол, който можеше да избегнем, само че през второто полувреме стояхме доста устойчиво. Поздравления за Манчестър Юнайтед, те са класен противник и това си пролича. Ние играхме добре, само че можеше и да играем по-добре и да спечлим с 5:0”, добави испанецът.

Премиър лийг 29 кръг, неделя 8 март  Манчестър Юнайтед 2:0краен резулат  Манчестър Сити
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР