Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че ще се подготви

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че ще се подготви
Коментари Харесай

Клоп: Тотнъм е най-добрият контраатакуващ тим в Европа

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп съобщи, че ще се приготви за среща с най-силния вероятен отбор на Тотнъм, който съгласно него е най-хубавият контрактуващ отбор в цяла Европа. Мърсисайдци посрещат „ шпорите “ в неделя на „ Анфийлд “, като ще се опитат да завоюват четвърта поредна победа в състезание и да запазят някакви шансове, въпреки и дребни, да се преборят за място в Шампионската лига.

„ Това е сезон, в който доста тимове имат огромни компликации. Ние имаме нашите проблеми, Челси има проблеми, Тотнъм – също. Ситуацията не е страхотна за нас, само че пък освобождава местата за Шампионската лига за други тимове. Малките неточности могат да провокират огромни проблеми. Снощи Тотнъм се появи като извънреден отбор. Ще бъда квалифициран за среща с най-силния вероятен тим на Тотнъм. От години това е най-хубавият контраатакуващ състав в Европа.

Дали ще сме удовлетворени от класиране за Лига Европа? Ще вземем това, което получим. В началото на акцията не бихме споделили, че това ще е фантастично достижение, само че този сезон ни научи на някои неща. Ако е Лига Европа, да е Лига Европа “, съобщи Клоп на днешната си конференция.

„ Ибрахима Конате се завръща. Наби Кейта ще тренира през днешния ден. Окслейд-Чембърлейн тренира. Диого получи в последния мач неприятен удар в гърба, само че би трябвало е добре. Ще забележим. Извън това, всичко друго е ОК “, добави германецът във връзка с новините към състава на Ливърпул преди конфликта с Тотнъм.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР