Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призова запалянковците на отбора да

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призова запалянковците на отбора да
Коментари Харесай

Клоп: Сигурен съм, че ще се справим в Лига Европа

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп прикани ентусиастите на тима да одобряват мача от груповата фаза на Лига Европа против ЛАСК на стадион " Анфийлд " в четвъртък като " специфична вечер ", защото воденият от него тим желае да си подсигурява и на доктрина класирането си за елиминациите в шампионата.
 Юрген Клоп с колеблив отговор за травмите на Алисон и Жота
Юрген Клоп с колеблив отговор за травмите на Алисон и Жота

Мениджърът на Ливърпул не сподели нищо съответно

" Червените " оглавяват група " Е " с девет точки от четири мача, като имат две повече от намиращия се на втора позиция Тулуза. Юнион Сен Жилоаз е на трето място с четири точки, с една повече от ЛАСК Линц.

" Ние сме при започване на най-интензивния интервал през целия сезон. Сега играем в четвъртък и неделя, това е извънредно мъчно. Това, което би трябвало да имаме на следващия ден, е подобаваща атмосфера. Искаме да се уверим, че тази това ще бъде една същинска европейска вечер на " Анфийлд ". Сигурен съм, че ще се оправим. Ще пусна в игра пресен състав, който ще се бори за резултат. Ако публиката ни поддържа, всичко ще бъде допустимо ", съобщи немският експерт, представен от международните организации.

Ливърпул ще бъде без първия си вратар Алисон и крилото Диого Жота, които са с травми.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР