Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призова за търпение към уругвайския

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призова за търпение към уругвайския
Коментари Харесай

Клоп: Нунес се нуждае от още време за адаптация

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп прикани за самообладание към уругвайския нападател Дарвин Нунес, който към момента има проблеми пред гола, съобщи " Ройтерс ". Той счита, че нападателят е щял да има по-добър сезон, в случай че тимът е бил във върхова форма.

Нунес вкара 15 гола в 42 мача, откогато подписа с клуба предходната година за 75 милиона евро, а е отбелязал единствено едно попадение в последните си 11 мача.

" Има да забележим още доста от Нунес, това е ясно. Той има потребност от време. Най-трудното за нападател е да дойде в тим, който не върви сега ", сподели германецът пред репортерите.
 Юрген Клоп: Не можем да подсигуряваме на никого, че ще играем в Шампионска лига
Юрген Клоп: Не можем да подсигуряваме на никого, че ще играем в Шампионска лига

Ако водим сега договаряния с футболисти, то те знаят добре каква е обстановката, разяснява той

" Това е най-трудното, само че той вкара 15 гола. Представете си, в случай че имахме естествен сезон съгласно нашите стандарти - добър сезона със 70, 80 или повече точки. Щеше да е вкарал към този момент 20 гола, несъмнено ", сподели още той.

" Петнадесет попадения е добре, а той има и още три мача, в които може да усъвършенства този индикатор. Но сме говорили за това - той се нуждае от време за акомодация ", счита Клоп.

Ливърпул, който е на пето място и прави късна офанзива към Топ 4, ще гостува на борещия се за оцеляване Лестър в понеделник.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР