Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп приема за нормално факта, че

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп приема за нормално факта, че
Коментари Харесай

Случващото се с Мане е нещо нормално, горди са в Ливърпул

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп приема за обикновено обстоятелството, че Садио Мане се намира в толкоз мощна форма напоследък. Африканецът не може да бъде спрян и бележи гол след гол.

“Не считам, че в тази ситуация става дума за някакво кой знае какъв брой огромно усъвършенстване при него. Това просто е нещо обикновено за него. Всички знаем от какъв брой висока класа е Мане, а и самият той го осъзнава. С това отношение и продуктивност кариерата му може да стане още по-успешна. Садио постоянно разполага с нужната класа. Ако той осъществя, това е ужасно. Ако обаче не успее - то най-малкото “отваря” нужното пространство за някой различен да се разпише. Мане ще продължи да се развива и да се надяваме, че все по този начин ще оказва помощ на отбора най-малко до май 2028-а г.”, съобщи наставникът на мърсисайдци преди дербито с Евертън, което е в неделя от 18:15 часа.

“Не е значимо кой тъкмо бележи попаденията. Разбира се, че се нуждаем от голове и при статичните положения, тъй като те са доста значими. В началото на сезона попадения от такива обстановки ни помагаха доста, след това изчезнаха за малко, само че се надявам да се завърнат, тъй като боготворя, когато се разписваме тъкмо така”, добави Клоп.

Sadio Mane & @VirgilvDijk have both been shortlisted for February’s @premierleague Player of the Month award.

Get voting, Reds.
— Liverpool FC (@LFC) March 1, 2019
Германецът не може да предвижда дали Роберто Фирмино ще е възобновен за градския конфликт. Нападателят едвам неотдавна възобнови тренировки след лечение на травма. Премиър лийг 29 кръг, неделя 3 март  Евертън 18:15предстои  Ливърпул
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР