Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не спести похвалите си по

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не спести похвалите си по
Коментари Харесай

Клоп пак не пропусна да похвали поразителния Салах

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не спести похвалите си по адрес на Мохамед Салах. Египтянинът вкара един от головете за успеха с 3:1 над Нюкасъл и към този момент има 15 попадения от старта на сезона във Висшата лига. Освен това, в 15-и следващ турнирен мач той има гол или асистенция (14 гола + 7 асистенции), като по този метод изравни върха на Джейми Варди.

“Подготвяхме се повече за мача с Борнемут, а не за този с Нюкасъл. Очаквах дуел, сходен на предходния против Еди Хау, когато спечлеихме с 2:1”, сподели Клоп.

“Съперникът ни затрудни съществено. След като резултатът стана 0:1, настроението ни малко се промени. В някои обстановки прибързвахме, само че пък вкарахме хубави голове. Доволен съм, тъй като това не е елементарно в този интервал от годината. В сходни мачове най-важното е да се резервира позитивното отношение, да се нападна и да се употребяват основаните положения”, изясни германецът.

“Статистиката на Салах е поразителна. Неговите асистенции са също толкоз значими, колкото и головете му. Днес постъпих вярно като го смених, тъй като след три дни имаме нов мач”, акцентира Клоп.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР