Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп говори по редица теми преди

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп говори по редица теми преди
Коментари Харесай

Юрген Клоп посочи кой е най-добрият играч в света

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп приказва по редица тематики преди дербито с Манчестър Сити в неделя от 18:30 часа. До момента сезонът за " мърсисайдци " е турбулентен, само че германецът е убеден, че атмосферата на " Анфийлд " ще окаже удобно въздействие на футболистите му. 

Разбира се, че успеха над Рейнджърс промени настроението, само че го споделих единствено тъй като ми бе заложен подобен въпрос. Все още следва да определим кой е разполагаем за мача със Сити и да изберем състава. Ще се опитаме да се представим добре благодарение на публиката на " Анфийлд " против най-хубавия тим в света.

Вероятно Халанд е най-хубавият нападател в света, тъй че би трябвало да сме сигурни, че до него няма да стигат доста топки. Това ще се опитаме да създадем. Ако против Сити отделите доста играчи, които да се грижат за Холанд, това ще отвори пространства за другите футболисти от международна класа, тъй че няма да бъде по-лесно.

Да, този мач несъмнено се оказва решителен във връзка с борбата за купата. Това може да стане и през този сезон, само че не във връзка с нас. Харесва ми да се приготвям за този мач, това е най-голямото предизвикателство, с което можете да се сблъскате във футбола. Срещу Сити постоянно е предизвикателство. Ще се опитаме да спечелим, въпреки че знаем, че няма гаранции за това. Ще получим поддръжката на препълнения " Анфийлд ".

Винаги сме били смели против Сити. Променихме групировката, с цел да затворим някои празнини, които зейваха. Трябва да създадем по този начин, че да сме в най-хубавия си тип в отбранителен проект. Това значи да пресираме високо и да действаме като един във всички зони.

Роберто Фирмино се намира в доста добра форма и ние сме щастливи поради него. Няма подозрение, че Салах може да играе и на върха на офанзивата, само че може да играе толкоз добре и на крилото. С каквато и система да играем, с цел да можем да приключваме офанзивите си, би трябвало да сме към наказателното поле ", съобщи той.
 Ливърпул победи Рейнджърс със 7:1
Ливърпул унижи Рейнджърс, Наполи се класира за елиминациите в Шампионска лига

Неаполитанци победи Аякс с 4:2
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР