Мениджърът на Кардиф Сити Нийл Уорнък вярва, че уелският клуб

...
Мениджърът на Кардиф Сити Нийл Уорнък вярва, че уелският клуб
Коментари Харесай

Нийл Уорнък очаква Кардиф да вземе точки от Ливърпул и Ман Юнайтед

Мениджърът на Кардиф Сити Нийл Уорнък има вяра, че уелският клуб се нуждае от най-малко още 10 точки в оставащите 6 кръга до края на шампионата, с цел да си подсигуряват оставането във Висшата лига.

Кардиф, който е на 18-о място в класирането, гостува на Бърнли в събота преди да се срещне с Брайтън, намиращ се на 5 точки над тях в таблицата. Именно срещата във вторник е определяна като борба за 6 точки.

" Това са доста значими мачове за нас, тъй като ние се борим и с времето, и за точки, изясни Уорнък на конференция през днешния ден. Борнемут, който няма победа в последните три мача, ще се изправи против съседите си от южния бряг Брайтън в събота и Уорнък не чака от Еди Хауи да подаде ръка на уелсците.

" Не съм оптимист за това, че Брайтън ще загуби точки в събота. Не мисля и че Еди Хауи ще се обиди, в случай че кажа по какъв начин чакам Борнемут ще се сблъска в тухлена стена. Не съм оптимист, че Брайтън ще изгубят каквито и да е точки в събота, сподели още Уорнък.

" Ние би трябвало да спечелим три точки в идващите два мача. Реално се нуждаем от 10 точки, с цел да изключим каквито и да са рискове от изпадане, сподели още Уорнък и добави, че настроението в съблекалнята е положително. Футболистите му били подготвени да дадат всичко от себе си в поредицата от мачове, която се задава и включва срещи с Ливърпул и Манчестър Юнайтед.

" Всички допускат, че няма да вземем нищо от идващите ни срещи с Ливърпул и Манчестър Юнайтед, само че аз не го виждам по този метод. Никога преди не съм забелязвал подобен военен дух. Съблекалнята в никакъв случай не е била по този начин настроена за борби, даже когато сме имали неприятни резултати.



Междувременно против Уорнък беше повдигнато обвиняване в неспортсменско държание от Футболната асоциация поради мненията във връзка с съдиите след провалянето с 1:2 от Челси предходната седмица. 70-годишният експерт назова реферите " най-лошите в света ", откакто Челси вкара изравнителен гол в 84-ата минута посредством Сесар Аспилитуета, който беше в засада. Опитният познавач чака наказването си по предписание E3, нарушаващо три параграфа.
Премиър лийг 33 кръг, сряда 3 април  Манчестър Сити 2:0краен резулат  Кардиф Сити
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР