Във връзка с приключването на отоплителен сезон 2023/24 г. е

...
Във връзка с приключването на отоплителен сезон 2023/24 г. е
Коментари Харесай

"Топлофикация София" публикува график за отчетната кампания за отоплителния сезон

Във връзка с приключването на отоплителен сезон 2023/24 година е значимо тези, които са на планиран годишен доклад да се осведомят за своите права и отговорности по време на идната отчетна акция. Това оповестиха от " Топлофикация София ".

Графикът за отчитане на уредите е оповестен на страницата на всеки един от топлинните счетоводители, а клиентите на дялово систематизиране на " Топлофикация София " може да видят своите дати за отчитане в уеб страницата на сдружението.

От " Топлофикация София " припомнят, че в границите на отчетния интервал клиентите би трябвало да обезпечат достъп до всички жилища, в това число и до жилищата, в които отоплителните тела не се употребяват или са свалени. Проверката и докладът на уредите и водомерите за топла вода ще дадат опция на топлинните счетоводители да изготвят правилно и в период изравнителните сметки, без да се постанова да бъдат неведнъж преработвани заради по-късни доклади в обособени жилища.

Всички клиенти имат право на две дати за безвъзмезден доклад на уредите от топлинните счетоводители, показват от столичното топлофикационно сдружение. При неспособност да обезпечат достъп до парцела на тези дати, потребителите могат да се свържат с топлинния си счетоводител и да заявят спомагателна дата за самостоятелен доклад, която се заплаща съгласно ценоразписа на съответната компания за дялово систематизиране.

От " Топлофикация София " обръщат внимание, че летният интервал е най-подходящото време за промяна на уредите за дялово премерване с такива, които имат опция за отдалечен доклад. Клиентите на топлинния счетоводител на " Топлофикация София " могат да изберат и някое от специфичните оферти за разсрочено заплащане на уредите или използването им чартърен. Дружеството предлага при замяна на уредите клиентите да изберат и тяхното ежемесечно отчитане, с което отпада нуждата от изравнителна сметка в края на сезона.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР