Мениджърът на Хабиб Нурмагомедов, Али Абделазиз иска да види активност

...
Мениджърът на Хабиб Нурмагомедов, Али Абделазиз иска да види активност
Коментари Харесай

Мениджърът на Хабиб: Наказват проститутката Конър за лошото му отношение

Мениджърът на Хабиб Нурмагомедов, Али Абделазиз желае да види интензивност в клетката от страна на Конър Макгрегър. Наскоро ирландската звезда на UFC разгласи, че се отдръпва от ММА, само че това му е 3-о отдръпване в последните 4 години и никой не му има вяра. " The Notorious " желал да се бие с Джъстин Гейджи, само че от UFC му отказали и това го вбесило.

Конър има вяра, че UFC желаят да го смажат и избра на окачи ръкавиците, само че Абделазиз не му има вяра. Али счита, че Макгрегър още веднъж е жаден за внимание. Аблдеазиз желае Макгрегър да се бие с Тони Фъргюсън, с цел да излъчат неоспорим кандидат за купата, която Хабиб ще брани против Гейджи през септември:

" Точно в този момент го санкционират за неговото неприятно отношение. Трябва да си седне на задника и да се бие с Тони Фъргюсън, с цел да е деен. Искам да видя интензивност, дано се бие и против Масвидал. Макгрегър ни споделяше, че кармата е кучка. Той е същата остаряла продажница, която желае внимание. Открадна момента на Аманда Нунес. Нека се спре.

UFC няма да спре с отдръпването на Макгрегър. Той може да не помни за борба с Хабиб. Не мисля, че Хабиб ще се бие с него. Не знам дали Гейджи ще желае да се бие с него. Искам да видя борба с присъединяване на Макгрегър, преди да получи късмет за купата. Искам да го видя против Фъргюсън. Мисля, че това е борба, която доста хора желаят. Двамата имат история и би трябвало да излъчат кандидат. "

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР