Мениджърът на Арсенал - Микел Артета вярва, че неутралните фенове

...
Мениджърът на Арсенал - Микел Артета вярва, че неутралните фенове
Коментари Харесай

Артета вярва, че неутралните фенове искат Арсенал да спечели Висшата лига

Мениджърът на Арсенал - Микел Артета има вяра, че неутралните почитатели желаят " артилеристите " да завоюват британската Висша лига.

" Вероятно това, което хората виждат, харесват нас, нашите играчи и метода, по който вършим нещата. Не мисля, че в миналото сме били любимци и не мисля, че това се е трансформирало. Манчестър Сити е претендент номер едно от първия ден, тъй като са били на тази позиция през по-голямата част от последните пет години.

Мисля, че в случай че трябваше да заложиш малко пари или къщата си на някого преди сезона, доста хора биха създали нещо друго от това да изберат Арсенал. Ние можем да направляваме единствено това, което вършим. Говоря го от три месеца. Става дума за това какво ще вършим на следващия ден. За силата, с която би трябвало да играем и по какъв начин ще продължим да имаме вяра в това, което вършим.

Не можем да направляваме какво ще създадат другите тимове. До края на май би трябвало да имаме избран брой точки. Няма значение по какъв начин или къде, само че би трябвало да спечелите тези точки.

Всичко би трябвало да се прави поредно, на извънредно високо равнище. И всички играчи би трябвало да са разполагаем. Трябва да има опция за ротация на тима, опция за промяна на играчи, когато не са в най-хубава форма.

Това е, към което се стремим. Но мисля, че е необикновено да работиш в мощно стимулиран екип със мощно стимулирани почитатели, които желаят да ти оказват помощ ", сподели Артета.
 Зов към Артета: Мартинели би трябвало да седне на пейката
Зов към Артета: Мартинели би трябвало да седне на пейката

Мартинели не се е разписал в последните 8 мача
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР