Мениджърът на Арсенал - Микел Артета, не бе в добро

...
Мениджърът на Арсенал - Микел Артета, не бе в добро
Коментари Харесай

Микел Артета се разгневи на журналистите

Мениджърът на Арсенал - Микел Артета, не бе в положително въодушевление макар триумфа над Челси с 1:0 в изтегления мач от 36-ия кръг на британската Висша лига по футбол. Той упрекна част от медиите, че преиначават негови думи. Причина за недоволството му е методът, по който бяха иззтълкувани думите му преди дуела, че не всички от футболистите са достигнали максимума на капацитета си. Артета сподели: Не одобрявам някой да поставя в устата ми думи, които не съм споделил. Журналистите могат да имат лично мнение и да го показват, само че в случай че се опитат да разрушат това, което сме построили като връзки вътре в тима, ще срещнат стена. Видяхте с какъв дух играха момчетата от първата минута. Това приказва за отдаденост. Казах, че в случай че не изстискам 120 % от опциите на футболистите, виновността е моя. Но в пресата излезе друго. Играчите не заслужават сходно отношение. Докато съм тук, ще ги пазя от всеки и от всичко.

Много съм удовлетворен от успеха. Арсенал нямаше победа на " Стамфорд Бридж " от 10 години, по тази причина този резултат е специфичен. Той е премия за напъните, които положихме. Пресата ни принуди противника да бърка. Бяхме чудесно проведени. Когато играеш като посетител на Челси не можеш да спечелиш, без да страдаш. 

Арсенал е в серия от три следващи победи в шампионата и заема 8-о място в класирането. Тимът за последно победи на стадиона на Челси на 29 октомври 2011 година - 5:3.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР