Мениджърът на Арсенал - Микел Артета, коментира драматичното равенството 2:2

...
Мениджърът на Арсенал - Микел Артета, коментира драматичното равенството 2:2
Коментари Харесай

Недоволният Артета: Хиляди пъти сме изпадали в тази ситуация, сами си правим живота труден

Мениджърът на Арсенал - Микел Артета, разяснява трагичното равенството 2:2 на неговия тим в градското дерби против Фулъм в среща от третия кръг на Висша лига. Испанецът не остана удовлетворен от това, че играчите му за следващ път са позволили обикновен гол в самото начало на дуела.

„ Хиляди пъти сме изпадали в тази обстановка. Загубихме топката на в действителност рисково място, а по-късно ни вкарваха прекрасен гол. Още през цялото време започваме с закъснение. Сами вършим живота си сложен, само че съм удовлетворен от метода, по който реагирахме. Доминирахме в мача и създадохме безконечен брой шансове. Трябваше да вкараме пет, шест, че може би и седем гола с лекост. Взехме преднина, което бе най-трудното, и най-после просто трябваше да се браним при един корнер “, добави разочарованият експерт ”, съобщи Артета пред медиите след мача.

Наставникът на „ артилеристите “ добави, че е останал удовлетворен от включването на запасите Фабио Виейра и Еди Нкетиа, само че и разкритикува тима за получения втори гол, при който „ котиджърс “ бяха с човек по-малко.

„ Фабио се включи във всичко забавно, което направихме и съм доста благополучен за него. Същото важи и за Еди. Моя е грешката, че Фабио през днешния ден не игра повече, тъй като сподели, че го заслужава. Не може да позволяваме голове с човек допълнително. Трябва да демонстрираме друга настройка – „ единствено през натрупа ми “. Дадохме им една опция и те ни наказаха. След това имахме две благоприятни условия и не вкарахме нов гол. Мисля, че направихме задоволително, с цел да спечелим този мач, само че в последна сметка взехме единствено една точка “, сподели още Артета.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР