Мениджърът на английския шампион Манчестър Сити Хосеп Гуардиола бе видимо

...
Мениджърът на английския шампион Манчестър Сити Хосеп Гуардиола бе видимо
Коментари Харесай

Гуардиола след загубата от "Норич": Ще си научим урока

Мениджърът на британския първенец " Манчестър Сити " Хосеп Гуардиола бе очевидно спокоен след изненадващата загуба от " Норич " с 2:3.

" Гражданите " сензационно се препънаха при гостуването си на новака във Висшата лига и към този момент изостават с 5 точки от водача в класирането " Ливърпул ".
" Канарчетата " стопираха " Сити ", " Ливърпул " към този момент с 5 точки задатък на върха Тимът на Пеп Гуардиола загуби с 2:3 от новака "Норич "
" Поздравявам " Норич ". Първият гол падна от статично състояние, а по-късно ни вкараха и от контраофанзива, тъй че има над какво да се замислим. Ще си научим урока и ще продължим да вървим напред. Подавахме си добре, създадохме значително положения, само че не успяхме да вкараме повече голове от противника. " Норич " фактически е доста мощен отбор, който има футболисти на високо равнище. Може би ни липсваше малко заостреност. Във футбола не всякога е допустимо да се заобикалят грешките. Не знам какъв брой удара сме отправили, значими са головете, а през днешния ден ние вкарахме с един по-малко. Хората не трябва да чакат, че непрекъснато ще побеждаваме и в края на сезона ще имаме 100 и повече точки. Ще се съвземем от тази загуба и ще преследваме задачите си ", акцентира Гуардиола.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР