"Мен ме възмущават опитите да се изкриви общественото мнение в

...
"Мен ме възмущават опитите да се изкриви общественото мнение в
Коментари Харесай

Бизнесменът Ваклин: Възмущава ме съжалението към Иванчева

"Мен ме възмущават опитите да се изкриви публичното мнение в посока на страдание към госпожа Иванчева. Все отново тя е в ареста с обвиняване за корупция в огромен мащаб”, по този начин предприемачът Александър Ваклин разяснява видеото, в което Десислава Иванчева е отведена в болница с белезници, за „ Здравей, България” по NOVA. Той е и предприемачът, подал сингала против някогашната кметица.

Той акцентира, че е с почитание към всеки един субект.

„ Аз съм просто един жител, застанал с името си, и свидетелства, тъй като доста жители споделят: "Аз знам, че някой властимащ прави нещо нелегално ", само че никой не отива да свидетелства. За да има наказани, би трябвало да има очевидци, които да застанат пред съда”, съобщи Александър Ваклин.

Той разяснява обществения метод, по който беше задържана кметицата на "Младост ": "Тя е избрала такова място за предаване на парите, а полицията е нямала избор. Арестът е изработен направен там, където се е случил”. Все отново съобщи, че не е прелестен.

Бизнесменът показа, че откакто е подал сигнал против Иванчева, инспекциите от общината във компанията му са зачестили.

Апелативният спецсъд остави кметицата в ареста

Десислава Иванчева изиска от съда по-лека мярка за неотклонение

По думите му тряжва да се прави разлика сред корупцята в огромни мащаби и дребните рушвети в общините, които също са приблем.

Кметът на „ Младост “, нейният заместител Биляна Петрова и Петко Дюлгеров бяха арестувани при акция за корупция и им бяха повдигнати обвинявания за рушвет. Десислава Иванчева и заместничката й Биляна Петрова бяха задържани с 56 хиляди евро рушвет в колата ѝ. Банкнотите - 70 хиляди евро, 14 хиляди от които взима медиаторът, са били маркирани, а по ръцете на Иванчева, съгласно прокуратурата, са били открити следи от веществото, което демонстрира, че тя е пипала парите. Адвокатът ѝ Марковски отхвърля това.

Instagram
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР