Мелинда Френч Гейтс реши да сложи край на 27-годишния си

...
Мелинда Френч Гейтс реши да сложи край на 27-годишния си
Коментари Харесай

Бил Гейтс се оказа свръх палавник! Постоянно канел различни жени зад гърба на Мелинда

Мелинда Френч Гейтс реши да постави завършек на 27-годишния си брак с Бил Гейтс , който беше прочут в международен мащаб като пионер в софтуера, милиардер и водещ човеколюбец.

Но в някои кръгове Бил Гейтс също си беше построил известност със подозрително държание в условия, свързани с работата. Това хвърля нова светлина върху развода на една от най-богатите и мощни двойки в света.

През 2018 година Мелинда Гейтс не е била удовлетворена от разглеждането на неразкрития и до момента иск за полов тормоз против дългогодишния финансов управител на брачна половинка й, съгласно двама осведомени. След като  Гейтс взема решение да уреди въпроса поверително, брачната половинка му упорства за външно следствие. Финансовият мениджърът Майкъл Ларсън остава на работа.

Поне няколко пъти Бил Гейтс преследва дами, които са работили за него в Microsoft и Фондация " Бил и Мелинда Гейтс ", съгласно хора с директно познаване на увертюрите му.

" През 2019 година съветът на шефовете на Microsoft, в който бе и Бил Гейтс , стартира следствие по един от тези случаи, откакто бе известен, че " Гейтс се е опитал да стартира интимна връзка със чиновник на компанията през 2000 година ", представителят на  Microsoft Франк X. съобщи в неделя. Съветът наел адвокатска адвокатска фирма, която да проверява. На идната година Гейтс се отдръпна от борда на шефовете на Microsoft. Още тогава The Wall Street Journal оповестява за случая от 2000 година и следствието на борда.

" Имаше спекулация преди съвсем 20 години, която приключи другарски ", споделя Бриджит Арнолд, представител на Гейтс. " Решението на Гейтс да премине отвън борда по никакъв метод не е обвързвано с този въпрос ".

Но тогава пристигна връзката му с Джефри Епщайн, който Гейтс опозна при започване на 2011 година - три години откакто Епщайн, който беше изправен пред обвинявания в трафик на девойки в секс, се призна за отговорен за подбудителство на проституция от малолетни лица. Мелинда беше изразила дискомфорт от това, че брачният партньор й прекарва време с нарушителя, само че Гейтс продължавал да го прави, съгласно хора, които са били на или са осведомени за срещи с двамата мъже.

И по този начин, през октомври 2019 година, когато връзката между  Гейтс и Епщайн се появи в общественото пространство, Мелинда Гейтс е нещастна. Тя наема бракоразводни юристи с цел да даде ход на развой, който приключи този месец с оповестяването, че бракът им завършва.

Не е ясно до каква степен Мелинда Гейтс е знаела за държанието на брачна половинка си или доколко то е асъдействало за раздялата им.

Съобщението за развода им насочи вниманието към брак, чийто анулиране има огромни обществени и финансови последствия. Множество хора споделиха, че по време на брака си Гейтс е имал държание на работното място, което съгласно тях е неуместно за човек отпред на огромна обществено търгувана компания и една от най-влиятелните филантропии в света.

 Арнолд оспори характерността на държанието му и развода на двойката: " Изключително разочароващо е, че са оповестени толкоз доста лъжи за повода, събитията и графика на развода на Бил Гейтс ", съобщи тя. " Характеризирането на неговите срещи с Епщайн и други за филантропията е неопределено, в това число кой е взел участие ", продължава тя. " По същия метод всяко изказване, че Гейтс е приказвал за брака си или Мелинда надменно, е погрешно. Твърдението за малтретиране на чиновници също е погрешно. Слуховете и спекулациите към развода на Гейтс стават все по-абсурдни и е тъпо, че хората, които не знаят съвсем нищо за обстановката, се дефинират като " източници ". "

Бил Гейтс и Мелинда Гейтс се срещнат на работа. Той механически е неин началник до момента в който ръководи Microsoft, а тя стартира да работи там през 1987 година като продуктов управител в годината откакто приключва лицей.

По време на връзката си двамата изиграха сладките аспекти на служебната си романтика. Той флиртува с нея, когато седят дружно на конференция, след което я кани на среща, откакто се сблъскват на фирмен паркинг, съгласно разказите на Мелинда, която разказва началото на връзката им по време на обществена изява през 2016 година

Дълго откакто се ожениха през 1994 година, Гейтс от време на време преследва дами в офиса.

През 2006 година да вземем за пример той участва на презентация от жена служителка на Microsoft. Гейтс, който по това време е бил ръководител на компанията, е напуснал събранието и неотложно изпратил имейл на дамата, с цел да я предложения на вечеря, съгласно двама осведомени. " Ако това ви кара да се чувствате неловко, преструвайте се, че в никакъв случай не се е случило ", написа филантропът в имейл, съгласно човек, който го е прочел и е разказал пред The ​​New York Times.

Жената в действителност се е почувствала неловко. Тя взема решение да се преструва, че в никакъв случай не се е случвало, съгласно източниците.

Година или две по-късно Гейтс е на пътешестване до Ню Йорк от името на фондация " Бил и Мелинда Гейтс ". Той пътува с жена, която работи за фондацията. Седнал до нея на коктейл, Гейтс намалява звук и споделя: " Искам да те видя. Ще вечеряш ли с мен? ", твърди самата тя.

Жената, която споделя историята си с изискване за анонимност, тъй като не желае публичното внимание, съобщи, че се почувствала неловко, само че се засмяла, с цел да не се постанова да реагира.

Шестима сегашни и някогашни чиновници на Microsoft, фондацията и компанията, която ръководи положението на Гейтс, обявиха, че тези произшествия, а други по-скорошни, от време на време основават неуместна работна среда. Филантропът е прочут с това, че прави неумели подходи към дамите в и отвън офиса. Поведението му подхранва необятно публикуваното клюкарене измежду чиновниците за персоналния му живот.

Някои от чиновниците споделят, че въпреки да не утвърждават държанието на Бил Гейтс , те не го възприемат като хищническо. По думите им той не оказва напън върху дамите да се подчиняват на поканите му в името на кариерата им и като че ли усеща, че им дава на пространство да откажат предложенията му.

Въпреки това дейностите на Бил Гейтс опонират на дневния ред за овластяване на дамите, който Мелинда Гейтс разпространява на световна сцена. На 2 октомври 2019 година тя споделя, че ще похарчи 1 милиард $ за разпространение на " силата и въздействието на дамите в Съединените щати ".

" Въпреки че множеството дами в този момент работят на цялостен работен ден или повече, ние към момента носим по-голямата част от отговорностите за грижи, изправени сме пред изчерпателен полов тормоз и дискриминация, заобиколени сме от пристрастни и стереотипни показа, които не престават нездравословните полови правила ", написа тя в колона в списание Time, обявявайки обещанието.

На срещи във фондацията Гейтс се твърди, че гласът му е преобладаващ и може да бъде високомерен към госпожа Френч Гейтс, което кара някои чиновници на фондацията да се смутят, съгласно хора, участвали на срещи на фондацията с Гейтс.

През 2017 година двойката се сблъска с изказване за полов тормоз против непосредствен помощник.

В продължение на близо 30 години Ларсън е финансов управител Гейтс, като печелеше солидна възвръщаемост за семейство Гейтс и на общия капиталов портфейл на фондацията от 174 милиарда $ посредством загадка интервенция, наречена Cascade Investment. Тя има активи като акции, облигации, хотели и големи площи земеделска земя, а също по този начин влага парите на филантропите в други капиталови средства. Едната беше компания за рисков капитал, наречена Rally Capital, която се намира в същата постройка, която Cascade заема в Къркланд, Вашингтон.

Rally Capital имаше дял от собствеността в близкия магазин за колела. През 2017 година дамата, управлявала магазина за колела, нае юрист, който написа писмо до Бил и до Мелинда Гейтс.

В писмото се споделя, че Ларсън е тормозил полово шефа на магазина за колела, съгласно трима души, осведомени с изказванието. В писмото се споделя, че дамата се е пробвала да се оправи сама със обстановката, без триумф, и е помолила за помощ семейство Гейтс. Ако те не разрешат обстановката, се споделя в писмото, тя може да предприеме правосъдни дейности.

Жената е постигнала съглашение през 2018 година, в което е подписала съглашение за неразкриване на информация в подмяна на солидна сума, споделиха тримата.

Докато Бил Гейтс смяташе, че това е завършило, Мелинда не е удовлетворена от резултата, споделиха двама от хората. Тя прикани адвокатска адвокатска фирма да извърши самостоятелен обзор на изказванията на дамата и на Cascade. Ларсън е пуснат в отпуск по време на следствието, само че в последна сметка е върнат на работа. (Не е ясно дали следствието оневинява Ларсън.) Той продължава да дава отговор за Cascade.

Около година след съглашението - и по-малко от две седмици след рубриката на Мелинда Френч Гейтс в Time - The Times разгласява публикация, в която се разказват връзките на Гейтс с Епщайн. В публикацията се оповестява, че двамата мъже са прекарвали време дружно на няколко пъти, летейки на персоналния аероплан на Епщайн и присъствайки на късно събиране в къщата му в Манхатън.

" Начинът му на живот е доста друг и някак завладяващ, въпреки че няма да работи за мен ", написа Гейтс в имейл до сътрудниците си през 2011 година, откакто за първи път се среща с Епщайн.

Статията на Times включва детайлности за взаимоотношенията на Гейтс с Епщайн, който Мелинда Гейтс не е познавала преди, съгласно осведомени. Скоро след публикуването й тя стартира съвещания с бракоразводни юристи и други съветници, които ще оказват помощ на двойката да раздели активите си, споделя един от източниците.

Разкритията в Times ка изключително тревожни за Мелинда, тъй като преди този момент тя показва дискомфорта от връзката на брачна половинка й с Епщайн, който умря от самоубийство във федералния арест през 2019 година, малко откакто бе упрекнат в трафик на девойки за секс. Мелинда Гейтс изрази безпокойството си през есента на 2013 година, откакто тя и брачният партньор й вечерят с Епщайн в къщата му, съгласно хора, осведомени в резюме с вечерята и следствията от нея. (Инцидентът е докладван по-рано от The Daily Beast).

В продължение на години гГейтс продължаваше да върви на вечери и срещи в дома на Епщайн, където Епщайн нормално се обграждас млади и привлекателни дами, споделя двама души, които са участвали на събиранията.

 Арнолд декларира, че Гейтс в никакъв случай не е общувал и не е участвал на празненства с Епщайн в присъстивето на млади и привлекателни дами. " Бил се срещнаше единствено с Епщайн, с цел да обсъдят филантропията ", сподели госпожа Арнолд.

Поне един път Гейтс означи в наличието на Епщайн, че е трагичен в брака си, съгласно хора, чули мненията. От своя страна Епщайн дал своите услуги за данъчни съвещания и набиране на средства на Гейтс, макар че няма индикации, че филантропът е имал бизнес с него, съгласно хора, осведомени с представянето и финансите на Епщайн.

Някъде след 2013 година, Епщайн среща Гейтс с Леон Блак от Apollo Investments, които имаха многостранни бизнес и персонални връзки с Епщайн, съгласно двама осведомени със срещата. Срещата се организира в офисите на Аполо в Ню Йорк.

Не е ясно дали госпожа Френч Гейтс е била осведомена с последните срещи на брачна половинка си с Епщайн. Човек, който неотдавна е приказвал с нея, споделя, че " тя  реши, че е най-добре да напусне брака си, когато мина в идната фаза от живота си ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР