Мексико повиши нивото на тревога заради изригването на вулкана Попокатепетел.

...
Мексико повиши нивото на тревога заради изригването на вулкана Попокатепетел.
Коментари Харесай

Мексико повиши нивото на тревога заради изригването на вулкан

Мексико увеличи равнището на паника поради изригването на вулкана Попокатепетел. От няколко дни той изхвърля пепел, пушек и лава, а интензивността му непрестанно се усилва. Степента на заплаха беше нараснала до „ жълта, степен три “, което е една степен преди издаването на заповед за насилствена евакуация на жителите на близките села в щата Пуебла, оповестява Българска национална телевизия.

``
реклама

Попокатепетел не е имал масирано изригване от повече от 1000 години. През последните 25 години интензивността му се усилва и той беше избран като един от най-опасните вулкани в света, защото в радиус 100 км. от него живеят 25 милиона души. Няколко села са ситуирани в подножието му и масирано изригване може да има унищожителен резултат, който да засегне даже столицата на щата Пуебла с население 1.5 милиона и Мексико сити – дом на 21 милиона души.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР