Мексиканските власти арестуваха и екстрадираха в САЩ 57-годишния Кинт Рейниър,

...
Мексиканските власти арестуваха и екстрадираха в САЩ 57-годишния Кинт Рейниър,
Коментари Харесай

Арестуваха американец, който жигосвал сексуалните си робини

Мексиканските управляващи арестуваха и екстрадираха в Съединени американски щати 57-годишния Кинт Рейниър, който през 1998 основава организация с името Executive Success Program (ESP), която организира серия от „ просветителни “ курсове за самоусъвършенстване, претендиращи да „ осъществят човешкия капацитет “.
Главната цел, както излиза наяве, е осъществяване на облаги от Рейниър, който събира по 5 000 $ за 5-дневен курс. Най-често участниците се оказват задлъжнели и би трябвало да работят, с цел да се издължат. Подозира се, че Рейниър е поддържал и кръг от към 15-20 дами към себе си, които на процедура с изключение на негови фенки, били основно полови робини. Те били жигосвани с неговите букви, трябвало да бъдат разполагаем във всеки един миг за половите му прищевки, съобщи БГНЕС.
Още при постъпването си в организацията всяка е трябвало да даде съответна „ гаранция “, т.е. някакъв компрометиращ я документ – фотоси, видеозаписи и други Точно с тях Рейниър държал своите полови робини покорни. Сексуалните сеанси били филмирани. След като няколко от членовете на сектата избягали, а във вестник „ Ню Йорк Таймс “ била оповестена подробна публикация за гуруто и неговата организация, Рейниър избягал в Мексико.
Той бе открит от мексиканските управляващи и задържан в първокласна вила в курорта Пуерто Валярта. Рейниър е упрекнат в полов трафик, изнудване, закани и незаконен сговор. Ако бъде приет за отговорен по тези обвинявания, той може да получи от 15 години до пожизнен затвор. Според публикация в The New York Times от 1998 година минимум 16 000 души са се присъединили в курсовете му „ за самоусъвършенстване и личностна реализация “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР