Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър - така ще се казва

...
Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър - така ще се казва
Коментари Харесай

Трейлърът на “Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър е вече тук


" Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър " - по този начин ще се споделя деветата и последна серия от сагата, а самият филм ще се появи в кината на 20 декември - тъкмо в точния момент за Коледа.

След като режисира първата от продуцираните от Disney елементи, Джей Джей Ейбрамс се завръща като режисьор на последния епизод, който наподобява не продължава директно от там, където спря " Последните джедаи ".

В филмовия откъс виждаме Рей (Дейзи Ридли), която прави замайващ пирует над противников транспортен съд, откакто чува в съзнанието си гласа на Скайуокър (Марк Хамил).

Възможно е Хамил да се появи във " Възходът на Скайоукър " като фантом или привидение в спомените на Рей, само че това към момента е мистерия.

По-интересното е, че Кари Фишър, която умря през 2016 година, също е част от лентата в ролята на принцеса Лея, като Ейбрамс разчита на неизлъчени фрагменти от фотосите на " Силата се пробужда ".

В края на филмовия откъс чуваме злокобния смях на император Палпатин, който още веднъж ще бъде изигран от Иън Макдайърмид, само че не е ясно дали сломеният изверг ще се завърне в плът, или героят му ще се появи като спомен или привидение, както Скайуокър.

При всички положения завръщането на Ейбрамс в режисьорския стол може единствено да ни радва, имайки поради триумфа на " Силата се пробужда " - филмът донесе на продуцентите си над 2 милиарда $ и бе извънредно добре признат от публиката.

Филмите с над 1 милиард доходи в бокс офисите за последните 25 години

Само 37 са
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР