Международният турнир по плажен тенис Burgas Open 2022 ще събере

...
Международният турнир по плажен тенис Burgas Open 2022 ще събере
Коментари Харесай

Международен турнир по плажен тенис Burgas Open 2022 събира погледите на морския бряг

Международният шампионат по плажен тенис Burgas Open 2022 ще събере погледите на почиващите на морския бряг от петък до неделя.

Мястото на надпреварата е повече от атрактивно – Северният плаж. Надпреварата се провежда от „Черноморски плажен състезателен клуб Бургас“ с поддръжката на Българската асоциация по плажен тенис, концесионера на Северния плаж, Община Бургас, другари и спонсори.

Заявки за присъединяване до момента са подали представители на Латвия, Украйна, Казахстан, Естония, Словакия, Русия и България. При мъжете ще вземат участие съвсем всички родни топ състезатели, което е отзив за срещи с висок адреналин.

Мъжките двойки към този момент са 14, женските са 6, мъже Over 50 плюс също са 6, смесените двойки са 12, а начинаещите са 10. Заявки не престават да се подават, оповестиха уредниците.

Програмата за на следващия ден, петък, включва от 8:00 до 10:00 часа открит урок за хора в неравностойно състояние, деца и юноши.

„Приканвам шефове и преподаватели да доведат деца от обществените домове, надарени деца да се включат в урока, който ще донесе доста положителни страсти за тях“, съобщи основният уредник Константин Стоянов.

Официалното разкриване на интернационалния шампионат по плажен тенис е в събота от 9:00 часа.

Веднага по-късно стартират срещите при мъжките и женските двойки и Over 50 плюс. Те ще приключат към 18:00 часа. Награждаването на призьорите в трите категории е към половин час по-късно.

Турнирът продължава в неделя от 9:00 часа до 16:00 часа. За оценките ще спорят смесени двойки, начинаещи и приблизително напреднали двойки.

След края на срещите ще стартира церемонията по награждаване и публично закриване на Burgas Open 2022.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР