Международният благотворителен концерт-телемаратон Save Ukraine #StopWar“ ще бъде излъчван на

...
Международният благотворителен концерт-телемаратон Save Ukraine #StopWar“ ще бъде излъчван на
Коментари Харесай

Ще излъчат на голям екран Международният благотворителен концерт за спасяването на Украйна

Международният благотворителен концерт-телемаратон " Save Ukraine #StopWar “ ще бъде предаван на екран на площад " Славейков “ в столицата от 18.30 часа.

Украйна ще бъде показана от повече от 20 създатели.

Концертът ще бъде придружен от акция по набиране на средства за превъзмогване на филантропичната злополука. Към аудиторията ще се извърнат доброволци, цивилен деятели, спортисти и актьори, измежду които и българският рок музикант Васил Георгиев - Васко Кръпката

Призивът към присъстващите на площад " Славейков “ тази вечер е да съблюдават публичния ред и да не пречат на придвижването. Концертът ще може да се гледа в ЮтЮб.

Преди международния маратон-концерт от 16 до 22 ч. в София ще има концерт на пл. " Александър Батенберг “, с мото " С Върховен административен съд съдебномедицинска експертиза! “: Васко Кръпката и " Подуене блус бенд “ събират другари за взаимност с Украйна. Ще се включат " Блус трафик “, " “Георги Минчев Оркестра “,  Иван Лечев, Ярослав Кмитко и Павло от Украйна и други.

Заради провеждането на концерта " Солидарност с Украйна “, до среднощ, се не разрешава престоят и паркирането на пътни транспортни средства на паркинга на столичния площад " Княз Александър I “.

От 15 до 21 часа се не разрешава влизането на пътни транспортни средства по бул. " Цар Освободител “ сред улица " Г. С. Раковски “ и площад " Независимост “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР