Международната рейтингова агенция Moody`s определя като положително за „Газпром“ решението

...
Международната рейтингова агенция Moody`s определя като положително за „Газпром“ решението
Коментари Харесай

Moody's определя като положително за „Газпром“ решението на ЕК за антимонополното дело


Международната рейтингова организация Moody`s дефинира като позитивно за „ Газпром “ решението на Европейската комисия за антимонополното дело, излиза наяве от обзора, представен от РИА Новости.

„ Европейската комисия затвори антимонополното дело, което е заем за позитивното развиване на събитията за „ Газпром “, защото то отстранява неяснотите по регулирането при бъдещите интервенции на фирмите в Европа и не планува каквито и да са финансови наказания против компанията “, се споделя в документа.

Европейската комисия завърши без санкции процеса на антимонополното следствие във връзка с „ Газпром “, стартирано още през 2012 година Европейска комисия наложи на „ Газпром “ редица отговорности за активността му в избрани страни от Централна и Източна Европа, за нарушаванията, на които могат да му бъдат наложени наказания в размер до 10 % от световния оборот на компанията.

В рамките на следствието против съветския холдинг бяха повдигнати обвинявания за нарушавания в България, Чехия, Естония, Унгария, Латвия, Литва, Полша и Словакия.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР