Международната попзвезда Кайли Миноуг ще получи наградата за световна икона

...
Международната попзвезда Кайли Миноуг ще получи наградата за световна икона
Коментари Харесай

Кайли Миноуг ще получи наградата за световна икона на Брит

Международната попзвезда Кайли Миноуг ще получи премията за международна икона на тазгодишната гала на " Брит ".

Тя ще се организира на 2 март и ще отличи дългогодишната кариера на Кайли.

Тя е номинирана и за интернационален реализатор на годината дружно с Тейлър Суифт, Оливия Родриго и Лана Дел Рей .

Kylie Minogue to receive Brits global icon award and will perform at ceremony
— BBC News (World) (@BBCWorld)
Кайли също по този начин е удостоверила присъединяване си на сцената и ще се причисли към към този момент оповестените Дуа Липа и Лана Дел Рей.

По мотив на известието Кайли сподели: " Изключително съм разчувствана, че ще бъда удостоена с премията " Световна икона " и че ще се причисля към плеяда от такива невероятни реализатори.

" Обединеното кралство постоянно е било моят дом, тъй че британците имат доста особено място в сърцето ми. Имам невероятни мемоари от премиите през годините и нямам самообладание да се върна на сцената на " Брит ". "

Наградата " Икона на " Брит " " е най-високото отличие, което се дава от уредниците на премиите и е " непокътнато за в действителност изключителни актьори " .

През 2021 година Тейлър Суифт стана първата жена, спечелила влиятелната премия. Сред предходните ѝ носители са сър Елтън Джон, Дейвид Бауи и Роби Уилямс.

Кайли към този момент е спечелила три награди " Брит " и е продала над 80 милиона записа по целия свят. Освен това тя има девет албума и седем сингъла под номер едно във Англия.

Kylie Minogue to receive Global Icon Award at the BRITs.
— Pop Crave (@PopCrave)
По-рано през февруари австралийската певица и авторка на песни беше удостоена с първата премия за най-хубав поп денс запис на премиите " Грами " за шлагера си Padam Padam, който стана известен предишното лято.

Сред другите реализатори, които са номинирани за тазгодишните награди " Брит ", са The Rolling Stones, Little Simz и Арло Паркс.

Водещи на церемонията в лондонската O2 Arena ще бъдат Клара Амфо, Мая Джама и Роман Кемп .
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР