Международната медийна компания Viasat World обяви, че е закупила правата

...
Международната медийна компания Viasat World обяви, че е закупила правата
Коментари Харесай

VIASAT WORLD ще излъчи епичния нов сериал WORLD ON FIRE по EPIC DRAMA

Международната медийна компания Viasat World разгласи, че е закупила правата за идния героичен сериал „ Свят в пламъци “ (World on Fire) от дългогодишния си сътрудник ITV Studios Global Entertainment.
Проект на BBC One, продуциран от Mammoth Screen (автори на „ Полдарк “), World on Fire е нов трагичен сериал от сценариста Питър Баукър. Снимана на множескво локции в Европа, в това число Полша, Франция, Германия и Англия, това е спираща сърцето драма, която споделя историята на Втората международна война посредством историите елементарни хора от всички страни на световния спор.
Първият сезон споделя за първата година на войната, започвайки с немската инвазия в Полша през септември 1939 година като наблюдава преплитащите се ориси на ярки облици от Англия, Полша, Франция, Германия и Съединени американски щати, борещи се с отражението на войната върху живота им.
С присъединяване на звезден актьорски състав, в това число носителката на „ Оскар “ Хелън Хънт (As Good As It Gets), носителят на Еми и БАФТА Шон Бийн (Game of Thrones), както и номинираната за Оскар и носителка на Оливие Лесли Манвил (Harlots, Phantom Thread), първият сезон ни въвлча в ужаса на разразяващата се война. Участват и полските артисти Zofia Wichlacz, Tomasz Kot, Radosław Kaim, Agata Kulesza и Tomasz Zietek.

Като дава невиждана до момента вероятност към ранните дни на войната, тази разтърсваща драма има универсално звучене и изследва човешки истории, скрити в този сеизмичен миг от историята на 20-ти век. От Хари, млад преводач от британски във Варшава, впримчен в договаряния с нацистите в опит да изведе полската си обич Каша отвън страната, до Луис, момичето, което го чака вкъщи. От Нанси, американка - боен сътрудник, която не може да откри мира, с изключение на когато животът й е в риск, до сем. Рослър в Берлин, разтревожени за ориста на сина им, който е боец, до момента в който в същото време се пробват да опазят щерка си от вниманието на нацисткия режим.
Първи сезон на World on Fire ще дебютира извънредно по Epic Drama в Централна и източна Европа през есента и ще бъде разполагаем за видео по поръчка посредством операторите – сътрудници на ТВ канала.
Карин Хейджинк, вицепрезидент Платени ТВ артикули и канали във Viasat World, разяснява:  “World on Fire е тъкмо този тип премиум наличие, което феновете на Epic Drama обичат и сме в действителност разчувствани, че осигурихме правата за този необикновен сериал.

Със буйно разказани истории, които образуват нашия живот през днешния ден посредством този международен боен спор, това е сериал, в който има всичко - преданост и грубост, кураж и стах, обич и загуба, очаквания и фантазии – освен това с присъединяване на артисти от нашите страни. Вече сме били очевидци на триумфа по Epic Drama на поредици, в които се приказва на някоко европейски езика и са снимани на голям брой европейски местоположения. Затова сме уверени, че феновете ни ще бъдат погълнати както от героите, по този начин и от страстите и адреналина, когато сериалът тръгне в ефир тази есен. ”
Дженифър Ебел, Старши вицепрезидент Продажби за Европа, Близкия Изток и Азия в ITV Studios Global Entertainment, прибавя: 
“Работим с Viasat World още от старта на Epic Drama преди 18 месеца, с цел да приютим там някои от нашите най-големи исторически драми и бяхме сигурни, че World on Fire ще е ужасно попадение за него.
Това епохално трагично заглавие накара всички да приказват за него, още преди да е дебютирало – предопределено му е да заеме място с сърцата и мозъците на феновете на Epic Drama. ”
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР