Международната компания Endemol Shine Group, която държи лиценза за излъчването

...
Международната компания Endemol Shine Group, която държи лиценза за излъчването
Коментари Харесай

Много големи неприятности за Нова тв заради участието на Ванко 1 в Брадъра

Международната компания Endemol Shine Group, която държи лиценза за излъчването на " Биг Брадър “ по света, ще изиска пояснение от българските си сътрудници - Нова тв, поради присъединяване на Ванко 1 в родната версия на шоуто. Всички продуценти на локално равнище би трябвало да потърсят оторизация за всеки евентуален участник, който има нечисто правосъдно досие. Подобно позволение не е търсено в съответния случай и все още работим с българската продукция, с цел да разберем за какво и да подсигуряваме, че такава обстановка няма да се повтори в бъдеще, коментира проблема пред " Монитор “ представител на Endemol Shine Group.

Влизането на някогашен пандизчия в Къщата не е казус в историята на " Биг Брадър “ на международно равнище, добавя още той. " Всеки случай е друг и се преглежда от нас като подобен. Като притежатели на формата ние не толерираме никаква форма на обидно държание на база възраст, неработоспособност, пол, раса, вяра, вярвания или полова ориентировка “, безапелационни са още от Endemol Shine Group.

Припомняме, че влизането в предаването на наказания за трафик на хора и нелегално владеене на оръжие рапър провокира неодобрение у феновете. След като бе сезиран от организацията " Не си сама “, Съветът за електронни медии постанови, че няма нарушаване на медийното законодателство. Казусът стигна и до страниците на английското издание The Guardian, пред които притежателите на Нова тв Modern Times Group показаха желанието си да затегнат критериите за асортимент на участниците.

Междувременно Иван Главчев, както е същинското име на Ванко 1, напусна шоуто по персонални и здравословни аргументи. От екипа на " Вип Брадър “ потвърдиха, че участникът на няколко пъти е бил преглеждан от здравно лице по време на престоя му при Големия брат. Решението за кастинга е взето на локално равнище и в сходство с условията. В момента с Endemol Shine преглеждаме това решение и критериите за процеса на асортимент на участници за в бъдеще, коментираха от Нова тв.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР