Международна операция срещу мащабна схема за финансови престъпления, пране на

...
Международна операция срещу мащабна схема за финансови престъпления, пране на
Коментари Харесай

Прокурори и ДАНС атакуват офисите на известна фирма за крипто в София

Международна интервенция против огромна скица за финансови закононарушения, пране на пари и нарушавания на интернационалните наказания против Русия се организира в София сега, предава  

Прокурори, следователи от Националното разследване и чиновници на ДАНС, взаимно с задгранични сътрудници, са почнали претърсвания на българските офиси на компанията, търгуваща с криптовалути в целия свят.

Оперативната активност на компанията е била реализирана от българската столица, а инвеститори са били приканвани да влагат в биткойни и други типове криптовалути, с обещания за висока рентабилност.

Лихвите, които вложителите щели да получават, неведнъж надвишавали тези на типичен банкови институции и разнообразни брокерски къщи. 

Проверката за активността на криптокомпанията у нас е почнала преди няколко месеца, откакто непознати служби са засекли съмнителни транзакции, за които имало данни, че целят заобикаляне на наложените от Европейския съюз, Англия и Съединени американски щати, наказания по отношение на съветски банки, както и на компании и жители от Руската Федерация.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР