Междублоковата градина, намираща се на бул. Васил Априлов“ 146 в

...
Междублоковата градина, намираща се на бул. Васил Априлов“ 146 в
Коментари Харесай

Нови придобивки в междублокова градинка в район Северен

Междублоковата градина, намираща се на бул. " Васил Априлов “ 146 в регион " Северен “, бе обогатена с още 5 бора. В залесителната акция взеха присъединяване чиновници на районната администрация и представители на Оперативна програма " Градини и паркове “. В края на предходната година в зелената площ  до игрището бе осъществено обезщетително залесяване с пирамидални дъбове.

" След като изградихме чисто нови детска площадка, пейки, LED осветяване, тротоарни алеи и комбинирано фитнес оборудване навън, през днешния ден направихме изцяло залесяване на междублоковата градина.Изградихме и нова беседка, дано се употребява със здраве от жителите.

На осведомителната табела допълнихме стихотворението на Иван Вазов " Училище “ с благопожелание към децата за радостни и безвредни игри на цветната детска площадка.Искаме междублоковата градина  да се трансформира в мултифункционално прелестно кътче за игра, спорт и отдих на живеещите наоколо. Акцентирахме върху озеленяването за по-чист въздух и по-красива околна среда “, разяснява кметът на регион " Северен “.

По предпочитание на жителите бяха засадени и 3 ясена до новоизградения паркинг на бул. " България “ 49-51.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР