Върховният авиационен регулатор на САЩ каза в четвъртък, че Федералната

...
Върховният авиационен регулатор на САЩ каза в четвъртък, че Федералната
Коментари Харесай

Ръководителят на FAA казва, че агенцията му е била твърде свободна в надзора си над Boeing

Върховният авиационен регулатор на Съединени американски щати сподели в четвъртък, че Федералната авиационна администрация е трябвало да е по-наясно с индустриалните проблеми в Boeing, преди панелът да избухне от 737 Max по време на полет на Alaska Airlines през януари.

„ Подходът на FAA беше прекомерно беззащитен – прекомерно фокусиран върху одитите на документите и незадоволително фокусиран върху инспекциите “, сподели админът на FAA Майк Уитакър пред комисия в Сената.

Уитакър сподели, че след детонацията на самолета на Аляска на 5 януари FAA е минала към „ по-активен, изчерпателен контрол “ на Boeing. Това включва, както той сподели преди, слагането на повече инспектори във фабриките на Boeing и неговия основен снабдител на Max, Spirit AeroSystems.

Уитакър направи мненията, до момента в който неговата организация, Министерството на правораздаването и Националната сигурност на превоза Бордът продължава следствията на гигантския производител на самолети. FAA ограничи производството на Boeing на самолети 737 M...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР