Между участничките от първия сезон на любовното шоу Ергенът се

...
Между участничките от първия сезон на любовното шоу Ергенът се
Коментари Харесай

Алекс и Дениз от Ергенът заровиха томахавките

Между участничките от първия сезон на любовното шоу " Ергенът " се случи нещо ненадейно.

" Здравейте, другари! Искам да споделя едно изключително събитие с вас – миг, който демонстрира, че животът е цялостен с изненади и благоприятни условия за смяна. На тази фотография съм аз и Александра Гърдева – едно момиче, с което първоначално не се разбирахме по никакъв начин, до момента в който пребивавахме дружно в " Ергенът ", сезон 1. Но какво се случи след това? ". Това написа на Инстаграм профила си моделът Дениз Хайрула - финалистка в първия сезон на сантименталното риалити.
                             

 

Нека да напомним, че сред двете девойки прехвърчаха искри на яд още във втория епизод, когато всички участнички бяха в басейна на имението. По-късно същите дами се разлютиха по време на игра на водна топка. Тогава Виктория Капитонова и Дениз развързаха подло горнището на банския на Алекс.

" Искам да ви подканя да гледате нашия път от " Голата истина ", който към този момент факт! В него споделяме нашите истории и преживявания с капка почтеност и доста съгласие. Признавам, че нашата връзка беше комплицирана, само че значимото е, че в никакъв случай не се отказахме от опцията да изградим нещо по-силно и по-добро. Всички имаме опция да се променим и да растем, когато сме отворени към разговор и съгласие. Така че, другари, присъединете се към нас в това странствуване от опълчване до превъзмогване и отворете сърцата си към опциите на същинската връзка и разбирателството ", добавя още в поста си помъдрялата Хайрула. 

 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР