Между сериозните ангажименти към франчайзи като The Last Of Us

...
Между сериозните ангажименти към франчайзи като The Last Of Us
Коментари Харесай

Педро Паскал обмисля да напусне „Мандалорецът“

Между сериозните задължения към франчайзи като " The Last Of Us " на HBO и " Мандалорецът " на Disney+ е мъчно да не признаем, че Педро Паскал евентуално би се възползвал от отмора. Според публикация в ComicBook.com, Педро Паскал е подготвен да съобщи факела като титулярния Мандалорец и да съобщи ключовете на поредицата на Бо-Катан Кризе на Кейти Сакхоф.


По време на протичането на последния трети сезон на сериала Дин Джарин на Паскал последователно заемаше все по-задно място в ролята на Кризе, като изпълнителният продуцент Рик Фамуийва посочи, че заглавието на сериала не се отнася само до Педро Паскал.

Според Педро Паскал тази смяна в сюжета на " Мандалорецът " също не е инцидентна. Очевидно е, че звездата от " The Last Of Us " към този момент рядко се появява на снимачната площадка, с цел да извършва актьорската игра за своя облечен в шлем воин Дин Джарин, което демонстрира все по-голямата отдалеченост, възходяща сред артиста и франчайза " Междузвездни войни ".

В първите дни на фотосите на поредицата Педро Паскал изпълняваше съвсем всяка сцена, въпреки че в последните сюжетни развития Джарин все по-рядко смъква своя шлем.

Очевидно зад тази липса на излагане на лицето на Педро Паскал стоят сюжетни цели, защото забележителен детайл от кодекса на държание на мандалорците зависи от това в никакъв случай да не смъкват маската пред други, само че съвсем несъмнено има и финансов детайл. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР